top of page

Asiakkaidemme kertomaa

Asiakas Case:
Helmitehdas

punaiset pallot.png

Helmitehdas on laadukkaaseen osaajien rekrytointiin keskittynyt vuonna 2015 perustettu kasvuyritys, joka on tehnyt yhteistyötä Calcus.com:in kanssa Alma Median kanavissa sekä artikkeli-, video- ja podcast-tuotannoissa.

‘’Olemme saaneet todella paljon yhteydenottoja meidän olemassa olevilta asiakkailta, uusilta asiakkailta sekä työnhakijoilta’’

- Marjukka Nieminen, CEO 

‘’Meidän asiakkaat arvostavat näkyvyyttä, joka on toteutettu laadukkaasti. Prosessi eteni kokonaisuudessaan erittäin hyvin. Meidän kommunikaatio Calcuksen kanssa oli ketterää ja sujuvaa ja ennen kaikkea avointa Calcuksen kanssa. Kokonaisuus oli meidän näköinen.’’

- Aada Lätti, Head of Marketing & Communications

Asiakas Case:
Espoon kaupunki

Keltaiset pallot.png

Calcus.com ja Espoon kaupunki ovat tehneet terveydenhuollon päättäjille kohdentuvaa työnantajamielikuvamarkkinointia. Calcuksen yhteyshenkilönä toiminut kehittäimispäällikkö Nina Loikkanen kertoo, että yhteistyöllä on pystytty keventämään Espoon kaupungin työnantajakuvaa samalla kun yhteistyö on ollut tuloksellista myös rekrytoitavien kandidaattien hakijamäärissä mitattuna.


‘’Joidenkin artikkelien piikki näkyy heti, joidenkin artikkelien kohdalla eroa ei huomaa. Olemme yleensä avanneet virkoja samaan aikaan ja yleensä hakemuksia tulee hyvin – ilman artikkelia yleensä ei yhtään. Uskon, että artikkelit voivat jäädä mieleen ja vaikuttaa myös pitkällä aikavälillä puskaradion tavoin. Käytän artikkeleita myös jälkikäteen kun teen esimerkiksi sähköpostimarkkinointia tai verkkosivujemme sisältönä.’’  

Asiakas Case:
Vilkas Group

punaiset pallot.png

Vilkas Group on Suomen johtava verkkokauppa-alustatoimittaja, jonka asiakkaina on noin 2 000 suomalaista ja ulkomaista verkkokauppaa. Yrityksellä on ratkaisuja niin aloitteleville, kasvaville kuin kokemusta ja mainetta niittäneillekin verkkokaupoille. Vilkkaan katon alta löydät myös verkkokauppaan liittyvät kokonaispalvelut.


 

Vilkas Group lähti ensimmäistä kertaa yhteistyöhön Calcus.com:in kanssa kesällä 2020. Calcuksen myynnistä oltiin pantu merkille Vilkkaan erittäin hienosti sujunut kevät verkkokaupan suhteen. Kun kampanjateemana oli menestys, Calcukselta ehdotettiin yhteistyötä artikkelin muodossa. Vilkkaan markkinointipäällikkö Camilla Lehtonen kertoo, kuinka hän oli positiivisesti yllättynyt siitä, miten tarkasti myyjä perusteli sen, miksi kyseessä oleva liite sopisi juuri Vilkkaalle. Camillasta tuntui mukavalta myös se, että tarjouksen tekoon oli käytetty aikaa juuri Vilkasta ajatellen.

 

Vilkkaan artikkeli ilmestyi Menestyksen Tekijät -kampanjassa Talouselämän yhteydessä 5.6.2020 ja artikkeli ilmestyi uudelleen syksyllä Business NOW -teemakokonaisuudessa, Talouselämän yhteydessä. Kampanjoihin lähdettiin Vilkkaalta mukaan, koska molempien kampanjoiden teemat osuivat hyvin yksiin heidän kasvun ja menestyksen liiketoiminnan kanssa, josta oli mielekästä viestiä asiakkaille ja sidosryhmille. Myös hinnoittelun kohtuullisuus vaikutti positiivisesti ostopäätökseen.   

 

Vilkkaalta oltiin tyytyväisiä haastattelun sujuvuuteen ja haastattelija koettiinkin ystävälliseksi sekä asiakaslähtöiseksi. Myös korjausehdotukset artikkeliin saatiin tehtyä toimitusjohtajan palautteenannon perusteella.

 

Vilkkaan markkinointipäällikkö Camilla Lehtosen mukaan yhteistyö tuotannon kanssa sujui kaikenkaikkiaan todella hyvin siinä missä korjausehdotuksetkin otettiin hyvin huomioon. Lisäksi artikkelin upea visuaalinen ilme yllätti hänet positiivisesti. 

 

Kokemuksen perusteella Vilkas Group voi ehdottomasti suositella Calcus.comin palveluita muillekin yrityksille. "Calcus.comin yhteyshenkilöt osaavat varmasti kertoa, mikä liite sopii teemaltaan eri yrityksille ja jopa antaa vinkkejä sopivasta kärjestä. Erityistyytyväisiä olimme myyntiin, haastatteluun sekä jutun ulkoasuun." Camilla summaa.

Asiakas Case:
Seepsula

Keltaiset pallot.png

Seepsula on Pääkaupunkiseudulle ja kehyskuntiin kiviaineista kehittyvin palveluin toimittava yritys.

 

"On kyllä aivan h*****n hyvä [video]!!! Harvoin voi rehellisesti myöntää, että odotukseni ovat ylitetyt, mutta nyt on! Tässä toimiston porukoiden kanssa ollaan katseltu läpi monella silmäparilla ja kaikki tykkäävät. Juuri sitä mitä haettiin, äijämeininkiä pilke silmäkulmassa niille [meidän] äpin todellisille käyttäjille, eli konekuskeille. Ei aina sliipattua viherposeerausta…’’

 

Richard Lustig, myyntijohtaja, Seepsula Oy 

bottom of page