top of page

NAUTI POHJOISIMMAN SUOMEN LUONNOSTA JA LUMOSTA SAJOKSESSATarjoa henkilökunnallesi tai asiakkaillesi jotain unohtumatonta Saamelaiskulttuurikeskus Sajoksessa.


"Pohjoinen luonto ja saamelaiskulttuurin keskus Sajos antavat lentävän lähdön talveen", toteaa markkinointipäällikkö Katariina Guttorm.


Sajos tarjoaa aidon saamelaiselämyksen yhdistyneenä modernisti varustettuihin kokoustiloihin palveluineen. Guttorm hehkuttaa erityisesti heti kokouskeskuksen pihasta aukeavaa Saamenmaan luontoa: lnarinjärvi ja Otsamotunturi jättävät jälkensä jokaiseen kävijään.


Saamelaiskulttuurin keskuksena Sajoksessa eletään tiiviisti paikallisessa kulttuurissa. Kokoustamisen välillä on mahdollista tutustua saamelaiskulttuuriin vaikkapa opastetulla kierroksella kulttuurikeskuksessa tai virkistyä viereisen Juutuan joen rannalla.Myös ruokatarjonnassa Sajoksen ravintola Čaiju pyrkii säilyttämään aidon paikallisen twistin.


"Panostamme yhä enemmän lähiruokaan ja luomuun, mutta pyrimme myös kehittämään reseptejä ja yhdistämään tätä päivää lappilaiseen makumaailmaan. Esimerkkinä tästä on siikasushi, jota ei tiettävästi juurikaan muualta saa."


Etäpalveluita Sajoksesta


Etäkokouksille riittää tulevaisuudessakin kysyntää.


"Meiltä Sajoksesta voi vuokrata palveluita etäkokouksia varten: kauttamme saa esimerkiksi siirreltävän tulkkaustekniikan jopa seitsemälle kielelle", toteaa Guttorm.Tarvittaessa mukaan saa myös asiantuntevan teknikon varmistamaan, että tulkkauskokemus vuokralaitteilla onnistuu moitteettomasti. Tulkkaustekniikka voidaan järjestää myös täysin etänä toteutettavaan kokoukseen.


"Patoutunutta tarvetta kokoontumisille on nyt paljon, ja ensimmäiset varaajat saavat parhaat ajankohdat ja tilat. Elämyksellinen Sajos on kokouspaikka, jota niin asiakkaat kuin henkilökunta arvostavat varmasti, mutta tässäkin asiassa nopeat syövät hitaat", toteaa Guttorm.


Ota yhteyttä!

Saamelaiskulttuurikeskus Sajos

Puh: 010 839 3168
Comments


bottom of page