top of page

Hiustalo kutsuu kehittymäänSuomen suurimmalla hiusalan yrityksellä Hiustalolla on koko ajan tarvetta uusille ammattilaisille. Luotettava perheyritys tarjoaa palkallisen työsuhteen sekä mahdollisuuden kouluttautua ja edetä työssään.


Laatu, palvelu ja ammattitaito ovat Hiustalon avainsanoja. Siihen pääsemiseksi tarvitaan jatkuvaa kehittymistä. Aluepäällikkö Jonna Ahopelto kuvaileekin työnantajaansa koulutusmyönteiseksi. Se oli tukena, kun hän suoritti JYEATin eli johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.


”Mielenkiintoni toimia esihenkilönä on valjastettu, ja olen saanut paljon apua uralla etenemiseen ja ammattitaitoni kehittämiseen.”


Intohimo työhön on säilynyt muun muassa sen ansiosta koko ajan, vaikka Jonnalla on takana jo reilu 13 vuotta Hiustalolla.


Työsuhde tuo turvaa


Hiustalo tarjoaa palkallisen työsuhteen, joka on turvallinen tapa tehdä työtä. Yhdistettynä provisioon se mahdollistaa erinomaisen ansiotason.


”Provisio on tavallaan se porkkana. Mitä enempi teet töitä, niin kaikki se tulee omaksi hyväksi”, Jonna kuvailee.


Alan kutsuminen matalapalkkaiseksi onkin hänen mukaansa kaukana Hiustalon työntekijöiden todellisuudesta.


”Palkallisen työn bonuksena on myös se, että ilman yrittäjän vastuuta parturi-kampaaja pystyy keskittämään kaiken energiansa asiakkaan tekemiseen ja ammattitaitonsa kehittämiseen.”


Yhteistyössä amiksen kanssa


Hiustalo tekee paljon yhteistyötä ammattikoulujen kanssa. Motivoituneita opiskelijoita tuetaan valmistumisessa palkallisella oppisopimuksella.


19-vuotias parturikampaaja Senni-Sofia Isoaho Tampereen Linnainmaan toimipisteestä on yksi ammattikoulun oppisopimuksen avulla työn ohella suorittaneista.


”Jäin Hiustaloon ensimmäisestä amiksen työharjoittelusta kolme vuotta sitten. Oikeassa työmaailmassa oppii paljon enemmän kuin koulussa, joka antaa teoreettisen osaamisen.”


Hän kiittelee työpaikan ilmapiiriä. Kaikki ovat tosi mukavia toisilleen, ja päälliköt pitävät porukasta huolta.


”Olen yllättynyt siitä, miten hyvää palkkaa saan, vaikka olen ollut vakkarina vasta puoli vuotta.”


Yrittäjä vaihtoi palkkatöihin


Liikepäällikkö Nea Pakarinen Turtolan toimipisteeltä vaihtoi nelisen vuotta sitten kampaamoyrittäjyyden palkkatyöhön Hiustalossa.


”Minulla on enemmän vapaa-aikaa nyt kuin yrittäjänä. Silloin tein aina kuusipäiväistä viikkoa.”


Parturi-kampaajana aloittanut Nea on ollut reilu kaksi vuotta liikkeen päällikkönä.


”Johdan tiimiä, suunnittelen työvuorot ja teen tulosten seurantaa parturi-kampaajan työn ohella. Tavoitteenani on joskus olla aluepäällikkö.”


Jonna Ahopelto vinkkaa, että Hiustalossa on käytössä työaikaliukuma, jonka ansiosta voi pitää pitkiä vapaita. Se tuo joustoa eri elämänvaiheissa, kuten myös mahdollisuus tehdä osa-aikaisuutta.


”Tarjoamme aina kokoaikaista työtä, mutta jos joku haluaa tehdä osa-aikaista, se on toki neuvoteltavissa.”


Hae meille töihin www.hiustalo.fi/rekrytointi


Cm Hiustalo Oy

  • v. 2000 perustettu parturi-kampaamoketju

  • 36 toimipistettä eri puolilla Suomea

  • toimii kauppakeskuksien yhteydessä

  • perheyrityksessä on n. 260 palkattua työntekijää

  • liikevaihto n. 15,4 milj. euroa (2022)

Comments


bottom of page