top of page

Lahdessa on tilaa kasvaaAidosti palveleva Spatium tarjoaa toimitiloja kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin. Lahden Kauppakadulle on nyt tekeillä aivan ainutlaatuinen kiinteistö.


Sopivat toimitilat ovat yksi menestyvän yritystoiminnan kulmakivistä. Lahden suunnalla katse kannattaa toimitilahaussa suunnata Spatiumiin. Spatium tunnetaan dynaamisena ja innovatiivisena kiinteistöalan toimijana, joka Spatiumin Asset Manager Miika Laakson mukaan saa kiitosta hyvästä palvelusta sekä aidosti ketterästä toiminnasta.


“Haluamme palvella asiakasta siten, että he löytävät juuri heille oikeanlaiset tilat. Ja jos sellaisia ei valmiina ole, me remontoimme tai tarvittaessa jopa rakennamme asiakkaalle sellaiset”, Spatiumin toimitusjohtaja Jouni Kanervo kertoo.


Vastuullisuus on tulevaisuuden suunta


Spatium on onnistunut pudottamaan hiilijalanjälkeään häkellyttävät 66 prosenttia kahdessa vuodessa. Huikeaan tulokseen on päästy siirtymällä Lahden vihreään kaukolämpöön sekä vähentämällä Spatiumin kiinteistöjen jätteiden kokonaismäärää merkittävästi. Lisäksi kierrätysastetta on kasvatettu liki kymmenen prosenttia.Sammon8 luo uutta historiaa


Spatium luo parhaillaan uutta henkeä historialliseen Sammon8-kiinteistökohteeseen. Tilaratkaisuja ja mahdollisia toimijoita on ideoitu yhdessä Lahden Muotoiluinstituutin arkkitehtiopiskelijoiden kanssa. Sammon8- työmaalla käytetään taidokkaasti uusinta teknologiaa, alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen. Keskeisellä paikalla sijaitseva kiinteistökohde tulee sisältämään sekä asuinrakennuksia että liiketiloja.


“Meihin voi olla jo nyt yhteydessä, mikäli Sammon8 voisi olla sinun yrityksesi uusi toimintapaikka. Aikaisin liikkeellä olevat asiakkaat voivat kustannustehokkaasti räätälöidä kohteeseen juuri itselleen sopivia toimitiloja. Asuinkiinteistöt puolestaan etsivät vielä sijoituskumppaneita”, Laakso kertoo.


Seuraa kohteen valmistumista ja tutustu toimitilaesimerkkeihin osoitteessa www.sammon8.fiSammon8-kiinteistöllä on rikas historia.

Kiinteistön tarina alkoi jo vuonna 1925, kun Kauppakadulle rakennettiin Huonekalutehdas Häkli. Suomen toiseksi suurimmaksi noussut Häkli sulki lopulta ovensa vuonna 1967, ja tiloihin asettui Huonekalutehdas Peem.


Vuonna 1980 kiinteistöön rakennettiin Lahden nuorisotoimelle tiloja, joiden Kasisalilla ensimmäisen Lahden keikkansa on soittanut Apulanta. Myös Tehosekoitin ja Karkkiautomaatti ovat esiintyneet jopa Cheekin lyriikoissa mainitulla Kasisalilla.

Comments


bottom of page